Trei adolescenți care aveau asupra lor o armă AK47 încărcată au fost prinși pe proprietatea lui Trump de la Mar-a-Lago

Trei adolescenți care aveau asupra lor o armă Kalașnikov încărcată au fost arestați, după ce ar fi ajuns „din greșeală” pe proprietatea lui Donald Trump de la Mar-a-Lago, relatează BBC, citat de Digi24

Cei trei tineri de 15 ani se aflau într-o mașină parcată, la circa 3 kilometri de reședința lui Donald Trump din Palm Beach. O patrulă de poliție s-a apropiat de autoturism pentru o inspecție de rutină, iar aceștia au început să circule cu mașina, au anunțat polițiștii din Florida.

Ajunși în apropiere de proprietatea președintelui american, tinerii au văzut un filtru de poliție și au abandonat mașina, crezând că e un blocaj ca să-i prindă pe ei, și au fugit pe jos, sărind un zid, nu înainte să abandoneze rucsacul în care se afla arma Kalașnikov, care era încărcată. Așa au intrat în curtea reședinței, a precizat poliția pentru Associated Press.

„Nu știau unde se află”, a spus Michael Ogrodnick, un purtător de cuvânt al poliției. El a precizat că tinerii au avut noroc de faptul că Donald Trump sau familia președintelui nu se aflau în acel moment pe proprietate, altfel ar fi fost împușcați de Serviciul Secret.

Cei trei tineri au fost puși sub acuzare pentru violare de domiciliu cu o armă de foc, efracție cu o armă de foc și pentru că s-au opus arestului, fără violență. Autoritățile judiciare urmează să decidă dacă aceștia vor fi judecați ca adulți.

De când a devenit președinte, mai multe persoane au încercat să ajungă pe domeniul lui Donald Trump de la Mar-a-Lago. Printre aceștia se numără o femeie cu cetățenie chineză, care avea asupra ei un malware pe un laptop și un bărbat care să dădea membru al echipajului prezidențial de la elicopter.

Citește și: Facebook a lichidat o postare care dezinformează a lui Trump, iar Twitter i-a interzis temporar postările

Total
0
Shares
Total
0
Share