Alte știri

Trei candidați luptă pentru fotoliul de director la televiziunea publică Moldova 1. Cine sunt ei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe data de 3 august a expirat termenul de depunere a actelor pentru participarea la concursul de ocupare a funcției vacante de director al televiziunii publice, Moldova 1. Consiliul de Observatori (CO) al IPNA Compania „Teleradio-Moldova” a făcut publică lista persoanelor care candidează pentru funcţia de director al postului public de televiziune Moldova 1.

Astfel, pentru postul de șef al televiziunii naționale au candidat Ecaterina Stratan, directorul interimar al televiziunii, și jurnaliștii Sergiu Praporșcic și George Iosip.

Mai jos vedeți CV-urile, dar și proiectele de intenție ale candidaților. Strategiile candidaţilor privind dezvoltarea postului public de televiziune urmează a fi publicate pe siteul instituției în zilele următoare.

Amintim că, funcția de director al postului public de televiziune a rămas vacantă după ce Mircea Surdu, și-a anunțat demisia pe 26 iunie. Interimatul funcției este exercitat, în prezent, de către Ecaterina Stratan, șefa Departamentului știri și dezbateri de la Moldova 1.

Ecaterina Stratan:

 

Sergiu Praporșcic:

 

George Iosip:

sursa: TV8

loading...

Comments are closed.