Alte știri

Trucul care îi fereşte pe şoferi de poliţie şi amenzi. Ajutor nesperat în trafic: Totul se petrece în câteva secunde

Pinterest LinkedIn Tumblr

Şoferii au la dispoziţie un nou truc prin care pot afla din timp dacă este radar în drumul lor, pentru a circula cu viteza legală.

Şoferii din România, sau care circulă prin România, pot afla în 30 de secunde dacă urmează radar sau un echipaj de poliţie, scrie playtech.ro. „Atenţie, radar” nu mai este un indicator rutier care să-i sperie pe cei aflaţi la volan.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Observăm că echipajul de poliţie abia s-a poziţionat şi deja avem un utilizator care a raportat acum 33 de secunde punctul de radar fix”, a declarat Paul Dorneanu, reprezentant al aplicaţiei trafic.

„Aceşti conducători auto care folosesc astfel de aplicaţii au mai mici şanse de a fi prinşi de poliţie. De cele mai multe ori, cei care sunt tentaţi să folosească aceste aplicaţii sunt cei care încalcă legea sau conduc cu o viteză excesivă”, a susţinut Cosmin Andreica, poliţist.

Şoferii au parte de o nouă veste bună, după ce ar putea conduce cu permis categorie B motociclete cu cilindree de maxim 125 cm3, dacă au 24 de ani şi permis B de cel puţin doi ani.

„După litera j a al. 1 al art 24.1 se introduce litera k) permisele de conducere eliberate pentru categoria B sunt valabile pentru motociclete cu cilindree maximă de 125 cm3, cu puterea maximă de 11 kW şi cu un raport putere/greutate de cel mult 0.1 kW/kg (categoria A1), cu condiţia ca deţinătorii permiselor să aibă vârsta minimă de 24 de ani şi permisul categoria B obţinut cu cel puţin doi ani în urmă”, se arată în proiectul de lege care i-a bucurat pe şoferii pasionaţi şi de vehiculele pe două roţi.

loading...

Comments are closed.