Alte știri

Trupa O-Zone se reunește pentru un concert de Revelion

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trupa moldovenească O-Zone se reunește din nou pentru un concert la București, care se va desfășura în noaptea de Revelion, scrie Cotidianul.md

Potrivit unui comunicat al Primăriei București, trupa O-Zone va urca pe scena concertului de Revelion din Piața Constituției, alături de trupe ca Haddaway şi Milli Vanilli.

Tradiţionalul concert de Revelion în aer liber din Bucureşti a fost inspirat anul acesta de energia şi exuberanţa mişcării disco şi îi va face atât pe nostalgici, cât şi pe cei tineri să fredoneze unele dintre cele mai cunoscute refrene de dans din anii ’80 – ’90 şi de la începutul anilor 2000. În cele peste şase ore de petrecere, staruri internaţionale şi artişti români vor aduce la ‘Revelion 2020. Disco Night Fever’ hituri care au marcat generaţii întregi”, precizează organizatorii – Primăria Capitalei, prin ArCuB.

Trupa O-Zone, considerată cea mai de succes din istoria Republicii Moldova, s-a desființat în anul 2005. Cei trei membri ai săi au urmat cariere solo, dar niciunul nu s-a ridicat la succesul pe care l-a avut trupa.

Formația s-a mai reunit de atunci, de câteva ori, pentru concerte desfășurate cu anumite ocazii speciale.

loading...

Comments are closed.