Tudor Ulianovschi, înainte de summitul NATO de la Washington: Sper că vor avea înțelepciunea și abilitățile diplomatice necesare pentru a pune punct acestui război tragic de la hotarul țării noastre

Consiliul Organizației Atlanticului de Nord (NATO) l-a numit pe prim-ministrul olandez, Mark Rutte, în funcția de viitor secretar general al NATO, iar astăzi liderii membrelor NATO se vor întâlni la Washington.

În context, diplomatul și candidatul la alegerile prezidențiale, Tudor Ulainovschi, își exprimă speranța că astăzi la Washington liderii statelor membre NATO și noul Secretar General, fostul Premier al Olandei, Mark Rutte ,,vor avea înțelepciunea și abilitățile diplomatice necesare pentru a pune punct acestui război tragic de la hotarul țării noastre! Iar deciziile luate ar trebui sa nu se limiteze doar la oferirea de asistentă financiară”, a scris Ulianovschi pe canalul lor de telegram.

Tudor Ulianovschi subliniază că ,,azi la Washington, se va anunța încă un pachet de asistență financiară pentru Ucraina (în valoare de 40 mlrd USD), precum și va fi numit un reprezentant civil în calitate de “Focal Point” (punct de legatură) al NATO la Kiev.”

,,Problema constă în faptul că toate aceste acțiuni nu sunt în stare să oprească vărsările de sânge”, a conchis el.

Total
0
Shares
Total
0
Share