Politic

TUPEU de viceprimar: Nistor Grozavu surprins la volanul unui Mercedes Benz Gelenvagen LUXOS

Pinterest LinkedIn Tumblr

În imaginile surprinse de omul de afaceri, Marcel Darie, într-o parcare de la un supermarket din capitală, apare fostul Viceprimar Nistor Grozavu, la volanul unei mașini luxoase.

Fostul Viceprimar al municipiului Chișinău, Nistor Grozavu, a fost surprins la volanul unui Mercedes Benz Gelenvagen, G 350, în parcarea unui supermarket din capitală.

Imaginile video au fost publicate de către omul de afaceri și fost candidat la șefia primăriei, Marcel Darie.

Nistor Grozavu, în luna septembrie anul curent a fost reținut de către procurori iar în urma audierilor acesta și cu alți doi șefi din cadrul Primăriei Municipiului Chișinău, au fost eliberați în aceeași zi.

Acțiunile de urmărire penală cu privire la Nistor Grozavu au avut loc în legătură cu trei cauze penale privind înstrăinarea ilegală a unor terenuri de construcții în Chișinău.

Este vorba despre cele trei cauze penale, în cadrul cărora, în data de 9 septembrie anul curent, Procuratura mun. Chişinău, Oficiul Principal, a efectuat 21 de percheziții, inclusiv la Primăria Chișinău. În cadrul acțiunilor operative, au fost documentați 10 foști și actuali funcționari, persoane fizice și juridice.
Anterior, în 2017, fostul viceprimar, Nistor Grozavu, a fost învinuit de exces de putere și depăşirea atribuţiilor de serviciu, soldate cu urmări grave, în dosarul parcărilor cu plată din capitală, astfel el a fost plasat la 27 aprilie 2017 în arest la domiciliu pentru 30 de zile, eliberat în luna Mai 2017. Tot el a fost acela care a numit-o pe Silvia Radu să asigure interimatul funcției de Primar General al Municipiului Chișinău în locul lui Dorin Chirtoacă.
loading...

Comments are closed.