Alte știri

TV8 o menajează pe Nata Albot: ”A fost prinsă cu mai puțin de un gram de marijuană”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deși legislația Republicii Moldova interzice deținerea și consumul de substanțe narcotice, postul de televiziune tv8, finanțat de Ambasada SUA, Soros și alți donatori din UE, intervine în scandalul zilei și o menajează pe Nata Albot în ”dosarul contrabandei cu marijuana”, scos la iveală de către un lider politic și confirmat de Poliția Republicii Moldova.

Astfel, chiar dacă Poliția a confirmat autenticitatea raportului de expertiză în care apar numele Natei Albot, precum și informația că aceasta avea asupra sa 0,78 grame de substanțe narcotice, televiziunea patronată de Natalia Morari scrie că activista Nata Albot ”a fost prinsă cinci ani în urmă cu mai puțin de un gram de marijuană”, manipulând pe această cale opinia publică și inducând părerea, precum că nu este grav dacă ai asupra sa mai puțin de 1 g de narcotice.

TV8 a fost acuzat în ultima perioadă de manipularea opiniei publice, mai cu seamă în favoarea Partidului Solidaritate și Acțiune, formațiune politică pe listele electorale ale căreia este și Nata Albot, ultima fiind și realizatoare de emisiuni la televiziunea care i-a luat apărarea.

Amintim că Nata Albot, candidata cu nr.8 pe listele electorale ale PAS, a fost prinsă pe Aeroportul Internațional Chișinău, în 2017, cu o cantitate de 0,78 de substanțe narcotice.

”Masa vegetală uscată și mărunțită de culoare verde-cafenie, prezentată la examinare, ridicată la 19 decembrie 2017 în cadrul efectuării controlului de securitate de la cet. Albot Natalia, a.n. 1979, în Aeroportul Internațional Chișinău, reprezintă marijuană, care se atribuie la substanțele narcotice. Cantitatea substanței narcotice (marijuană uscată) constituie 0,78g”, este indicat expres în raportul de expertiză, confirmat de Poliția Republicii Moldova.

Nata Albot și PAS nu au comentat situația.

loading...

Comments are closed.