Externe

Ucraina raportează al doilea caz de deces din cauza noului coronavirus

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Sănătății din Ucraina a confirmat al doilea deces din cauza coronavirusului, transmite izvestia.ru, citat de Point.md

Acest lucru este menționat în mesajul Centrului de sănătate publică și al Ministerului Sănătății, publicat pe 17 martie pe pagina de Facebook.

Potrivit Centrului, marți în Ucraina s-au înregistrat șapte noi cazuri de infecție cu coronavirus, dintre care unul este fatal. Un rezident de 33 de ani din regiunea Cernăuți a murit.

Printre cei infectați se numără și un bărbat de 44 de ani din regiunea Kiev, care a fost în străinătate și cinci rezidenți din regiunea Cernăuți, inclusiv trei copii cu vârsta de șase luni, un an și nouă luni și 10 ani.

În Ucraina, există o interdicție a funcționării restaurantelor, centrelor comerciale, cafenelelor și cinematografelor. Cetățenii nu au voie să se adune în grupuri de peste 50 de persoane.

De asemenea, a fost raportat că Rada a anulat ședințele plenare în perioada de carantină din țară.

Epidemia de pneumonie COVID-19 a început la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut în orașul chinez Wuhan. La 11 martie, Organizația Mondială a Sănătății a anunțat pandemia coronavirusului. Conform Worldometers, pe 17 martie, 186,6 mii de persoane au fost infectate în întreaga lume, iar 7471 au murit.

loading...

Comments are closed.