Ulanov: Cu cât mai activ lucrează blocul “Victorie”, cu atât mai înverșunați devin demonii PAS-ului

Blocul “Victorie” este o forță politică reală, care este gata să-și asume responsabilitatea pentru dezvoltarea și prosperitatea Moldovei. Declaraţia a fost făcută de către Denis Ulanov, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, în cadrul unui interviu.

În emisie la Canal 5, el a vorbit despre activitatea asiduă a noului bloc al partidelor de opoziție și a evaluat situația politică din țară. S-a vorbit despre persecutarea libertății de exprimare, obstacolele în calea activității fracțiunii partidului “ŞOR” în parlament și despre un posibil candidat unic al opoziției la viitoarele alegeri prezidențiale.

“Se discută ideea unui candidat unic. Fiecare partid de opoziție are propriile convingeri, propriile opinii, propriile seturi de principii și reguli, dar un candidat unic este o idee bună. Noi împărtășim această idee. În acest moment au loc discuţii. Va fi clar în viitorul apropiat”, a declarat Denis Ulanov.

El a subliniat că autoritățile recurg la noi încercări de a împiedica opoziția să participe la alegeri. Regimul inventează din mers modalități de a opri activitatea concurenților puternici, care au o opinie diferită de cursul PAS.

“Cu cât mai activ lucrează blocul “Victorie”, cu atât mai înverșunați devin demonii PAS. Adică, s-ar putea ca în curând să fie scris în Constituție că PAS este partidul de guvernământ, iar orice altă opinie este interzisă”, a declarat Ulanov.

Presiune activă se aplică şi asupra partidului “Şansă”, care face parte din blocul “Victorie”. Rezultatele recentelor alegeri locale au speriat regimul, deoarece candidații din opoziția reală au preluat conducerea în majoritatea localităților.

“Creșterea ratingului, lupta activă, aderarea la blocul “Victorie”. Ultimele alegeri, care s-au desfăşurat recent, au arătat că în majoritatea localităților a câștigat blocul “Victorie”. Acest lucru reflectă situația reală, starea de spirit reală a oamenilor. În contextul acestor mici localități vedem situația reală din țară. Vedem care sunt perspectivele regimului de la guvernare în alegerile mari și ce susținere acordă oamenii blocului “Victorie”, din care face parte și partidul “Șansă”, a declarat deputatul.

De asemenea, în cadrul interviului de la Canal 5, Denis Ulanov a povestit cum majoritatea PAS din Parlament îngreunează activitatea reprezentanților opoziției. Reprezentanții PAS întrerup discursurile, închid microfonul și chiar se ajunge la insulte. De asemenea, partidul de guvernământ ignoră inițiativele legislative ale deputaților din fracțiunea partidului “ŞOR”, iar ulterior le trece drept proprii.

“Toate inițiativele noaste sunt funcţionale, sunt reale. Pasiştii preiau ideea noastră, aplică pe ea eticheta lor, antetul lor și o trec două-trei luni mai târziu ca fiind a lor. Sunt foarte multe cazuri de acest fel”, a declarat Denis Ulanov. La un moment dat, vom publica un almanah al proiectelor de lege propuse de fracţiunea “ŞOR” şi aprobate de PAS.

Total
0
Shares
Total
0
Share