Ultima îmbrățișare: Ambasadorul SUA și-a luat rămas bun de la Mihai Popșoi, ministrul de Externe

Astăzi, Mihai Popșoi, ministrul Afacerilor Externe, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, E.S. Kent Logsdon, care își încheie misiunea diplomatică în țara noastră.

“În cadrul întâlnirii, am trecut în revistă relațiile bilaterale moldo-americane, suportul constant oferit țării noastre în implementarea reformelor, dar și proiectele care au fost realizate cu succes datorită sprijinului financiar al SUA. Am exprimat cuvinte de gratitudine, pentru faptul că, SUA a fost mereu alături de Republica Moldova și ne-a sprijinit ori de câte ori a fost nevoie.

I-am mulțumit Ambasadorului Logsdon pentru dedicația și profesionalismul cu care și-a exercitat funcția și i-am urat mult succes în activitatea profesională de mai departe.

Domnule Ambasador, sunt convins că veți păstra amintiri frumoase despre Moldova!”, a declarat Popșoi.

Amintim că, potrivit unui comunicat al instituției președintele SUA, Joe Biden și-a anunțat intenția de a o nominaliza pe Kelly Adams-Smith în funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova.

Kelly Adams-Smith, membră a Serviciului Exterior cu rangul de ministru-consilier, este în prezent viceșef al Misiunii SUA în Uniunea Europeană.

Înainte de aceasta, Adams-Smith a fost Coordonator Senior pentru Afaceri de Securitate Națională în biroul Vicepreședintelui SUA.

Anterior, a servit ca viceșef al misiunii SUA în Republica Cehă.

De asemenea, a fost Consilier Economic la Ambasada SUA de la Londra, Secretar Executiv Adjunct al Consiliului Național de Securitate al Casei Albe și membru al facultății Colegiului Național de Război.

Total
0
Shares
Total
0
Share