Alte știri

Ultima oră: Adriana Bețișor a demisionat de la conducerea Procuraturii Anticorupție!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procurorul – șef interimar Adriana Bețișor și-a prezentat demisia din funcție. Cererea de demisie a fost depusă azi dimineață. Procurorul general Eduard Harunjen a confirmat informația, pentru Deschide.md. 

Harujen a spus că Bețișor și-a depus demisia din funcția de procuror – șef, dar rămâne în funcția de adjunct în aceeași instituție. Precizăm că Adriana Bețioșor a preluat funcția după ce fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, și-a dat demisia (2 mai 2019). 
 

De menționat că acum o săptămână prim-ministrul Maia Sandu şi vicepremierul Andrei Năstase au criticat-o pe șefa interimară a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor, pentru că s-ar face vinovată de tergiversarea anchetării fraudei bancare. Aceștia cereau că ea să plece din funcție. 

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Amintim că Adriana Bețișor a întrat în atenția publică în toamna lui 2015 când a condus dosarul de acuzare a lui Vlad Filat. Într-un final, fostul premier a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru corupție și trafic de influență, însă Bețișor cerea o pedeapsă mult mai dură.

Image result for procuratura anticoruptie
loading...

Comments are closed.