Politic

ULTIMA ORĂ // Ambasadorul Rusiei, chemat la covor! Chișinăul trimite Kremlinului o notă de protest

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful diplomației Republicii Moldova, Nicu Popescu, a dispus convocarea de urgență la MAEIE a ambasadorului Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, pentru a indica părții ruse încălcarea inacceptabilă a spațiului nostru aerian prin survolarea teritoriului suveran al Republicii Moldova a unei rachete rusești în cursul zilei de astăzi.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

MAEIE notează că partea rusă continuă războiul de agresiune împotriva Ucrainei, iar atacurile cu rachete asupra țării vecine afectează direct și negativ cetățenii țării noastre.

„Respingem cu tărie acțiunile și declarațiile recente neprietenoase în raport cu Republica Moldova, fapt absolut inacceptabil de către poporul nostru.

Chemăm Federația Rusă să oprească agresiunea militară asupra țării vecine care cauzează numeroase pierderi de vieți omenești și distrugeri materiale”, a declarat Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al MAEIE.

Amintim că o rachetă de război a survolat spațiul aerian al Republicii Moldova, informația fiind confirmată de către Ministerul Apărării.

loading...

Comments are closed.