Politică

ULTIMA ORĂ // Ambasadorul SUA a cerut o întrevedere cu Igor Dodon, liderul PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce Igor Dodon a lansat un apel public despre consolidare a forțelor politice sănătoase în lupta cu partidele occidentale, Ambasadorul SUA la Chișinău a solicitat o întrevedere cu liderul PSRM.

”La inițiativa părții americane, am avut o întrevedere de lucru cu E. S. Dereck J. Hogan, Ambasadorul SUA în Republica Moldova. Am discutat mai multe chestiuni legate de relațiile bilaterale, precum și despre situația politică internă din țara noastră”, a anunțat Igor Dodon pe pagina sa de pe Facebook.

Amintim că prin intermediul unei declarații de presă, Dodon a transmis că ultimele decizii ale Curții Constituționale a Republicii Moldova au confirmat ceea ce ”știm cu toții” – această instituție s-a transformat într-un instrument politic în mâinile unor politicieni uzurpatori, fiind utilizat atunci când trebuie identificată o soluție politică, evitând prevederile Constituției, a declarat Igor Dodon, președintele PSRM. Cu această ocazie, liderul socialist a propus coagularea forțelor politice sănătoase într-un front comun pentru apărarea și salvarea Moldovei.

loading...

Comments are closed.