Alte știri

Ultima oră! Cel de-al doilea suspect în omorul adolescentei din Moldova, reținut în Irak

Pinterest LinkedIn Tumblr

Guvernul german anunță că tânărul irakian, suspectat că ar fi violat și ucis fiica unei moldovence, a fost arestat de forțele de ordine în Irak, scrie TV8.

Ministerul de Interne german susține că Ali Bashar, în vârstă de 20 de ani,a fost arestat în nordul Irakului, după ce numele lui Bashar a fost emis un mandat internațional de arest. Tânărul a fugit din Germania pe 2 iunie împreună cu familia și cei cinci frați ai săi.

Poliția din Germania suspectează de crimă două persoane: un cetățean turc în vârstă de 35 de ani și un imigrant irakian de 20 de ani.

Bashar a fost identificat ca suspect după ce un refugiat în vârstă de 13 ani a informat poliția că cetățeanul irakian ar fi violat-o și ucis-o pe Susane. Imigrantul din Irak ar mai fi fost implicat în alte crime și este suspectat că ar fi violat o minoră de 11 ani.

Amintim că fiica unei moldovence ar fi fost violată și ucisă de doi bărbați. Corpul adolescenței a fost găsit joi, în apropierea căilor ferate, după ce timp de două săptămâni părinții și poliția au căutat-o cu disperare. Mama fetei a apelat și la cancelarul german pentru a o ajuta să-și găsească fiica.

loading...

Comments are closed.