Politic

ULTIMA ORĂ // Declarația Galinei Dodon, după ce a fost audiată în cadrul unui proces penal

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Este un dosar politic, vor să ne intimideze familia”. Sunt primele declarații făcute de soția ex-președintelui țării, Galina Dodon, la ieșire din Procuratura Anticorupție, acolo unde a fost pusă sub învinuire.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Procurorii se comportă cu noi în cel mai josnic mod. Au făcut percheziții chiar și în veceul din grădina părinților, ce au căutat acolo nu este clar. Avem de a face cu niște persoane, care sunt instruite special ca să ne defăimeze. Presupun că următorul va fi copilul nostru, care se întoarce acasă, în vacanță. Cred că îi vor pune interdicții de a face studii în Rusia. Îmi țin fratele în închisoare, pentru că a venit de la muncă din Rusia și a întemeiat o afacere. Îmi torturează părinții, mamele sunt bolnave, nu au voie să vină să își vadă nepoții, copiii. Cred că ajunge, totul are o limită”, a declarat Galina Dodon.

Tot astăzi, Galina Dodon a primit interdicții de a părăsi țara pentru o perioadă de două luni. Galina Dodon este acuzată de complicitate în dosarul privind pretinsa îmbogățire ilicită a ex-președintelui țării.

loading...

Comments are closed.