Alte știri

ULTIMĂ ORĂ // Declarația Marianei Rață, după ce în presă au apărut unele informații compromițătoare despre ea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalista de la TV8 Mariana Rață a venit cu o reacție după ce fostul deputat român Cristian Rizea a lansat în spațiul public unele informații compromițătoare despre aceasta.

„Vreau să-l anunț pe penalul Rizea că astăzi îl voi acționa în judecată pentru defăimare și calomnie.

Pe voi, telespectatorii mei și prietenii de pe facebook, vă asigur că am avut confirmarea conflictului de interese personal al Nataliei luni, 6 septembrie. Până atunci, deși am avut mai multe discuții pe această temă în urma bârfelor din spațiul public, nu am avut nicio confirmare.

Locuiesc în apartamentul meu din 2014. Recunosc, că fiind jurnalist de investigație, am aflat că într-un bloc alăturat, din 2020, după ieșirea din pușcărie, a ajuns să locuiască Veaceslav Platon. Pe Natalia Morari nu am văzut-o niciodată în preajma acestui bloc.
Îi avertizez pe cei care și-au mutat tunurile pe mine, mă refer în special la eroii investigațiilor mele, actuali și viitori, nu voi permite nimănui dintre voi să lovească în imaginea mea.

Nu mă aflu și nu m-am aflat niciodată in vreo relație cu Viorel Morari.

Toți cei care vor tiraja minciuni, inclusiv despre viața mea personală, vor fi acționați în judecată.”, a scrsi Mariana Rață pe pagina sa de Facebook.

loading...

Comments are closed.