Actual

ULTIMA ORĂ // Deputatul Constantin Codreanu, internat în spital: ”M-am ales cu fracturi în zona lombară și un traumatism cranio-facial”

Pinterest LinkedIn Tumblr

În acestă dimineață, deputatul basarabean Constantin Codreanu a fost victima unui accident rutier. Se afla în drum spre Iași, iar în timp ce staționa regulamentar la semafor, spune acesta, a fost izbit violent din spate de o mașină, informează Telegraph.md

În urma impactului, Dacia Duster în care se afla deputatul a fost avariată complet. Șoferul s-a ales cu traumatism cranio-facial. Codreanu, dat fiind faptul că se afla pe bancheta din spate, s-a ales cu fracturi în zona lombară și un traumatism cranio-facial.

Igor Dodon susține că parlamentul actual nu corespunde rezultatelor alegerilor din 2019 și trebuie dizolvat

”S-a demonstrat o teorie bine cunoscută: poți să respecți toate regulile din lume, dar e suficient să fie un nebun care le încalcă pentru ca accidentul să se producă. Șoferul care l-a provocat va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Aștept indicațiile doctorilor pe care le voi urma întocmai. Până atunci, le mulțumesc din suflet șoferului meu și taximetristului care au intervenit pentru a mă evacua din mașină! Mulțumesc echipajului SMURD care s-a prezentat la locul accidentului! Mulțumesc doctorilor și infirmierelor de la UPU Focșani, Spitalul județean Vrancea “Sfântul Pantelimon”!

Sunt convins că voi avea parte de înțelegere din partea persoanelor cu care am convenit să organizăm o serie de activități săptămâna aceasta și săptămâna viitoare. Sper să îmi revin cât mai repede!

Pe voi, dragi prieteni, vă rog frumos să prețuiți fiecare clipă a vieții! Multă sănătate tuturor!”, a scris Codreanu pe pagina sa de pe Facebook.

Dodon relatează ce subiecte au fost discutate la ședința coaliției de guvernare din această săptămână

loading...

Comments are closed.