Politic

ULTIMA ORĂ // Igor Dodon a plecat la Moscova

Pinterest LinkedIn Tumblr

În calitate de președinte al Asociației Obștești „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru la Moscova în scopul stabilirii unor contacte cu parteneri de afaceri, informează Telegraph.md

”Pentru următoarele zile deja am planificate mai multe întrevederi importante cu șefii unor companii mari de stat și companii private despre rezultatele cărora voi veni suplimentar cu informații”, a declarat liderul socialiștilor.

Amintim că, pentru a consolida mai eficient relațiile cu Federația Rusă, Igor Dodon a acceptat invitația să conducă „Uniunea moldo-rusă a antreprenorilor”, fondatorul căreia din partea rusă este „Delovaya Rossiya”, cea mai mare asociație de afaceri din Federația Rusă care unește 7 mii de membri cu o cifra de afaceri de circa 40 de miliarde de dolari și cu peste 3 mln de angajați in diferite sectoare.

”Atât economia Republicii Moldova, cât și antreprenorii moldoveni vor avea de câștigat de la apropierea țării noastre de această mare organizație. Vreau să menționez că „Uniunea moldo-rusă a antreprenorilor” a fost deja creată și a fost înregistrată la Chișinău în iunie anul acesta, iar principalele direcții ca șef al noii asociații de afaceri vor fi dezvoltarea relațiilor economice bilaterale între Republica Moldova și Federația Rusă, atragerea investițiilor rusești în Moldova, asistența antreprenorilor moldoveni în stabilirea contactelor cu partenerii ruși, suport pentru tinerii antreprenori in lansarea diferite Start-Up, lansarea si susținerea diferite proiecte socio-umanitare.

Așadar, stimați cetățeni, stimați jurnaliști, de acum încolo vom avea subiecte noi de comunicare și eu voi fi iarăși prezent cu mesajele mele politice în spațiul public. Nu voi fi deputat, dar voi fi mult mai implicat și mai activ în domeniul politicii reale, voi fi alături de preocupările oamenilor. Și așa cum v-am promis, voi face tot posibilul să revenim împreună cu Partidul Socialiștilor la putere, pentru a scoate Moldova din criza totală pe care a provocat-o acest regim politic de dreapta”, a declarat Dodon, publicând și dovada că este președintele acestei Uniuni.

Amintim că Igor Dodon și-a anunțat retragerea din funcția de președinte al PSRM și din cea de ales al poporului.

loading...

Comments are closed.