ULTIMA ORĂ // Igor Grosu cere demisia Victoriei Cazacu, deputat PAS

Azi CNA a informat despre percheziții la Aeroport într-un dosar de corupție și luare de mită care vizează și fiica unei deputate din Fracțiunea PAS din Parlament.

După ce redacția noastră a publicat numele persoanelor reținute, Igor Grosu a cerut demisia colegei sale din fracțiunea PAS.

“Chiar dacă această persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii de judecată, asemenea cazuri umbresc și subminează lupta noastră împotriva corupției.

Depunerea mandatului de către deputata Victoria Cazacu este necesară în asemenea circumstanțe. De asemenea, fracțiunea parlamentară a PAS va întreprinde toate măsurile pentru excluderea deputatei din organele parlamentare și din fracțiune. Corupția este o amenințare gravă la adresa țării noastre și nu vom tolera asemenea cazuri”, a declarat Igor Grosu.

Ofițerii CNA și procurorii mun. Chișinău cercetează mai mulți inspectori vamali ai Postului Vamal de la Aeroportul Internațional Chișinău și persoane fizice într-un dosar de corupție. Este vorba despre o schemă infracțională manifestată prin pretinderea sistematică a mijloacelor financiare de la pasageri pentru facilitarea introducerii sau scoaterii ilegale din țară a diferitor bunuri.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share