Politică

ULTIMA ORĂ // Încă un deputat PAS a fost dat pe mâna ANI: primește anual în dar zeci și chiar sute de mii de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PAS, Dan Perciun, aproape că în fiecare an declară că primește în dar sume impunătoare de bani. Cel mai des, ajutorul financiar vine de la tatăl său, Andrei Perciun, transmite Telegraph.md

Astfel, în declarația de avere și interese personale, pe care Dan Perciun a depus-o în 2018, când era candidat la alegeri parlamentare, acesta a declarat că a primit o donație de 25 de mii de euro, echivalentul a jumătate de milion de lei. Perciun nu a indicat în document cine i-a oferit acest sprijin financiar generos.

Peste un an, în declarația pentru 2019, depusă deja în calitate de parlamentar, Dan Perciun a indicat că a primit de la tatăl său 4500 de lire sterline, adică 110 250 de lei.

În acest an, Perciun și-a prezentat averea dobândită în 2020. Alesul poporului a primit un dar de la tata – 3000 de lire sterline sau 73 500 de lei.

Astfel, pe parcursul celor câtorva ani, Perciun a beneficiat de un ajutor bănesc de 683 750 de mii de lei.

ANI a anunțat astăzi că urmează să verifice din oficiu declarațiile mai multor oficiali de stat, inclusiv declarația de venit a Maiei Sandu.

Citește și: Maia Sandu revine la proiectul PLDM de înverzire a țării? Iată ce a discutat astăzi cu cei din domeniul mediului

loading...

Comments are closed.