Alte știri

ULTIMA ORĂ // Maia Sandu a renunțat la dialogul prin Zoom cu Diaspora moldovenilor stabiliți în Franța

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu a renunțat la dialogul prin Zoom cu Diaspora moldovenilor stabiliți în Franța, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul oficial al Președinției.

Citește și: Un fost deputat comunist, șef de direcție în Președinția Maiei Sandu

”Am fost uimiți și bucuroși de interesul și dorința voastră de a participa la discuții cu Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. În formularul propus ieri s-au înregistrat 1117 de persoane, exprimându-și dorința de a avea un dialog online în această seară. Deoarece o discuție cu peste 1000 de persoane ar fi dificil de organizat, atât din motive tehnice, cât și ca nivel de eficiență, am ales altă modalitate de a discuta cu dumneavoastră. Vom face un LIVE la ora 19:00 (ora 18:00, ora Parisului), ora la care urma să aibă loc conversația noastră pe Zoom, la care vom răspunde întrebărilor selectate din mesajele dumneavoastră. Ne vom strădui să răspundem la cât mai multe dintre ele și să relatăm și despre planurile noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la ora 19:00, ora Chișinăului/ora 18:00, ora Parisului, să urmăriți răspunsurile Președintelui Maia Sandu la întrebările trimise de dvs, pe paginile noastre de Facebook”, a scris Președinția pe pagina oficială de pe Facebook.

Citește și: Deputat PPDA: Sub aspect pur politic, individul Renato Usatîi este mai periculos pentru Republica Moldova decât Igor Dodon

loading...

Comments are closed.