ULTIMA ORĂ // Mesajul lui Veaceslav Platon pentru Mariana Rață: ”Văd că ți-ai ieșit din bine”

Veaceslav Platon o acuză pe jurnalista de la TV 8, Mariana Rață, că ar fi agent al Serviciului de Informații și Securitate. Într-o postare pe Facebook, Platon anunță că o va da în judecată în România pe deținătoarea pașaportului român, Mariana Rață, “pentru calomnie”. El a mai scris că “la ultima întâlnire” pe care a avut-o cu Mariana Rață Platon “a explicat 4 ore doar o singură schemă a furtului miliardului”, dar ea “așa și nu a înțeles”, scrie INDEX.

Mesajul lui Veaceslav Platon pentru Mariana Rață:

”Dragă Mariana! Văd că ți-ai ieșit din bine, iar din această cauză sunt obligat să te port prin judecăți. Vreau să văd cum te vei îndreptăți. Acum suntem în proces de pregătire a cererilor de chemare în judecată privind apărarea onoarei și demnității și înaintarea acestora la Judecătoria București pentru cetățenii cu pașapoarte românești. Te voi purta și pe acolo.

Să știi că m-am amuzat copios, atunci când ai declarat despre oarecare investigații în privința mea. La ultima noastră întrevedere, ți-am explicat timp de 4 ore doar o singură schemă din furtul miliardului. Dar așa și n-ai înțeles nimic. Sincer să fiu, am lăsat-o baltă, înțelegând că n-are rost. Și din nou „bună ziua”: Mariana și investigațiile.

Apropo, pregătește-ți banii pentru avocați. Și să nu îndrăznești să-i achiți din contul TV8, pentru că te vei alege imediat și cu o cerere la Procuratura europeană pentru delapidarea resurselor europene. Aceștia vor începe a deranja donatorii și vă vor pune capacul. Ce-i drept, ai putea să te adresezi după bani la SIS. Ei sunt obligați să ramburseze cheltuielile agenților săi, suportate în timpul executării misiunilor de serviciu.

O cerere aparte pregătim acum și în privința șezătorii de ieri cu Maia Sandu. Mai pe scurt, limba lungă și mintea scundă sunt o combinație foarte costisitoare.”

Total
0
Shares
Total
0
Share