Politic

ULTIMA ORĂ // Nemerenco a anulat concursul pentru șefia Spitalului Clinic din Bălți. Reacția lui Dragoș Galbur

Pinterest LinkedIn Tumblr

Printr-un comunicat de presă, Ministerul Sănătății a anunțat despre anularea concursului pentru funcția de director al SC Bălți. După anunțul făcut de către MS, Dragoș Galbur, ex-consilier în cadrul acestei instituții, a reacționat și a cerut să se spună că în fruntea spitalului respectiv va fi numită o persoană afiliată PAS.

“Ministerul Sănătății informează că a anulat concursul pentru ocuparea funcției de director al Spitalului Clinic Bălți. Un ordin în acest sens a fost semnat de ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, vineri, 16 septembrie.

Concursul a fost anulat deoarece în cursa pentru funcția de director al SC Bălți a rămas o singură persoană, după ce celălalt candidat s-a retras, nefiind posibilă asigurarea competitivității.

Un alt concurs pentru ocuparea funcției de director al SC Bălți va fi lansat ulterior”, a transmis MS.

“Completați postarea cu știrea că săptămâna viitoare ministra Ala Nemerenco va demite directorul interimar al spitalului, care e și candidat la acest concurs, și va numi un nou director interimar, pe actualul director al spitalului de la Glodeni, dl Brânză, apropiat al organizației teritoriale /pas/ din municipiul Bălți. Mulțumesc pentru atenție”, a reacționat Dragoș Galbur, inițiatorul Partidului Național Moldovenesc, ex-consilier în cadrul Ministerului Sănătății.

loading...

Comments are closed.