Alte știri

ULTIMA ORĂ // Noua guvernare ar pregăti reținerea lui Ion Ceban: ”Se ocupă oameni serioși și structurile speciale”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Edilul șef al Capitalei, Ion Ceban, a declarat în această dimineață că este urmărit la fiece pas. Ba mai mult, s-ar pregăti percheziții la oficiu și domiciliu, iar ulterior ar urma și un arest, scrie dosarmedia.md, un portal apropiat PAS și președintelui Maia Sandu.

”În această săptămână am fost informat că sunt urmărit la fiecare pas. Se ocupă oameni serioși și structurile speciale pentru a face tot posibilul ca să mă murdărească. Mesajul meu este: Nu vă chinuiți să aflați despre unde sunt intrările în primărie și în cabinetul meu. Cheile de cabinet sunt la paza de la intrare, iar cheia de la ușa casei o pun aici, la birou”, a declarat Ion Ceban.

În acest context, Ion Ceban, declară că nu are ce ascunde, scopul fiind arestul său pentru câteva zile sau luni în scopul denigrării.

”Nu am ce ascunde și nu îmi este frică, chiar dacă vi se cere, stimați angajați din structurile de stat, să mă șantajai și pregătiți percheziții la birou, la domiciliu. Eventual cu arestul meu pe câteva zile, luni sau chiar mai mult. Vă invit, a declarat Ion Ceban”, declară Ceban.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, susține că asupra sa se pregătește un atac concertat care are drept scop denigrarea imaginii sale, iar în spatele acestor acțiuni, potrivit lui Ceban, ar sta partidul de guvernământ.

Partidul Acțiune și Solidaritate deocamdată nu a reacționat la acuzațiile lui Ion Ceban.

loading...

Comments are closed.