ULTIMA ORĂ // Perchezițiile PA nu au oprit protestele! Șor: Duminică, la ora 15:00, să-i arătăm guvernării că este interzis să încalci legile

Președintele Partidului „ȘOR” a lansat un nou îndemn la proteste. Într-o adresare către popor, el menționează că lupta politică se duce astăzi pentru o viață mai bună, pentru o viață demnă. El a condamnat abuzurile comise de guvernare în raport cu manifestanții din orășelul corturilor.

„Dragi prieteni, duminica trecută, autoritățile au demonstrat că legile pot fi călcate în picioare fără vreo consecință. Noi am protestat legal, pentru că am considerat că așa este corect și că trebuie să respectăm legile, dar ținând cont de faptul că guvernanții ne-au demonstrat că lucrurile stau cu totul altfel – acceptăm jocul lor”, a menționat Ilan Șor.

El a subliniat că oamenii trebuie să se opună regimului PAS.

„De aceea, duminica asta, la ora 15:00, pe toți cei care își doresc să trăiască bine, omenește și demn, îi aștept în piață, unde va fi un protest împotriva războiului pe care guvernarea i l-a declarat propriului popor și pentru o nouă viață”, a mai spus Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share