ULTIMA ORĂ // Polițist în stare de ebrietate, cu 1,16 mg/l vapori de alcool în aerul expirat, a cauzat un accident rutier

Polițiștii investighează circumstanțele unui accident rutier care a fost înregistrat noaptea trecută în jurul orei 22:00 în orașul Florești.

Oamenii legii au fost sesizați de un locuitor al orașului care a comunicat că, în apropiere de gospodăria sa, un automobil de marca Dacia s-a tamponat într-un copac.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de un angajat al Inspectoratului de Poliție Florești. Bărbatul de 34 de ani purta uniforma de serviciu, dar se afla în afara orelor de muncă.

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,16 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

La moment Poliția din Florești a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar Direcția Inspectare Efectiv a IGP a demarat imediat o anchetă internă în acest sens, fiind dispusă suspendarea din funcție a polițistului.

Reiterăm, conducerea Inspectoratului General al Poliției nu tolerează asemenea comportament al angajaților, care prejudiciază imaginea instituției și a fiecărui polițist, urmând să fie întreprinse toate acțiunile legale în acest sens.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share