ULTIMA ORĂ // Reacția lui Dinu Plîngău, după ce Inga Grigoriu a fost atacată de trollii Maiei Sandu

Reacția lui Dinu Plîngău, președintele interimar al PPDA, după ce Inga Grigoriu a fost atacată de trollii Maiei Sandu:

”Fiecare are dreptul la opinie. Atât colegii mei din Platforma DA, cât și cei care nu sunt de acord cu aceste opinii. Evenimentele din Kazahstan nu puteau fi lăsate necomentate nici de cei din Moldova, mai ales că evenimentele de acolo se vor răsfrânge, incontestabil, și asupra politicii din regiunea de est a Europei, și nu neapărat într-un context bun, având tensiunile pe care le avem la granița Ucrainei. În acest context, Federația Rusă poate încerca să atragă din nou atenția lumii asupra problemelor din regiunea în care se află și Republica Moldova.

Doamna Grigoriu și-a expus o părere personală și-n rezultat a fost atacată speculativ și politic de mai mulți comentatori pro-guvernare. Vă rog un singur lucru: nu speculați cu procurori, reforme și alte chestii, mai ales după ce am urmărit cu toții ultimele promovări și expuneri din justiție. Doamna Grigoriu este un om integru, vorbește tăios și chiar dacă putem avea opinii diferite, sunt sigur că ea vrea doar binele pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

Nu victimizați guvernarea! Ea are la dispoziție încă 3.5 ani și toate resursele să facă să fie bine. Platforma DA s-a oferit ca partid să-i ajute, atât prin resursele umane, cât și prin expertiza pe care o au unii colegi pe anumite domenii. E dreptul lor să accepte sau să refuze, la fel cum e dreptul fiecărui cetățean să critice guvernarea. Prin atacurile la adresa Platformei DA, voi creșteți alternativele de pe stânga. Înțeleg că unii ar vrea cu orice preț să nu mai existe niciun partid pe dreapta, dar asta poate fi un scop destul de periculos pentru condițiile politice din Moldova. Avem nevoie de alternative de dreapta și sper să înțeleagă asta cât mai multă lume.

Părerea mea e că, după jumate de an de putere absolută în Moldova, guvernarea de la Chișinău trebuie să acționeze mai puțin bolnăvicios la critică și să ofere mai multă transparență.”

Amintim că Inga Grigoriu a fost atacată de trollii, ”experții” și jurnaliștii de serviciu ai Maiei Sandu, după ce fosta deputată PPDA și-a permis să comenteze situația din Kazahstan:

Total
0
Shares
Total
0
Share