ULTIMA ORĂ // Reacția lui Ilan Șor, după ce în presa afiliată PAS au fost publicate unele informații despre protestatarii din fața Parlamentului

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, dezminte falsurile lansate de Procuratură, dar și de către presa aservită actualei puteri, potrivit cărora oamenii sunt plătiți ca să vină la protestele organizate de formațiunea pe care o conduce. Ilan Șor confirmă că, din banii lui, le achită transportul și mâncarea celor care nu au posibilitatea să ajungă la manifestațiile de la Chișinău, din cauza regimului de la guvernare care i-a sărăcit.

„Procuratura capturată a lansat alte falsuri împotriva mea, a Partidului „ȘOR” și a oamenilor nevoiți să iasă în stradă să protesteze, din cauza sărăciei provocată de actualul regim. Pe un ton grav, ei povestesc despre niște oarecare scheme, prin care oamenii sunt plătiți ca să vină la proteste. Hei, netoților, nu există nicio schemă! Acum câteva zile, eu am fost cel care a spus clar că, din cauza că ați condamnat poporul la sărăcie, pentru că intenționat ați făcut în așa fel încât oamenii să nu poată veni la protestele față de voi, care i-ați adus la sapă de lemn, le voi da bani ca să-și poată achita transportul până la Chișinău și să-și cumpere de mâncare. Confirm că fac acest lucru, deoarece voi, ticăloșilor, v-ați bătut într-atât joc de oameni încât ei nu-și pot apăra de unii singuri drepturile. Așadar, scuip pe Procuratura voastră, care este un fake, ieftină, ilegală și capturată. Când vom veni la guvernare, vom lămuri cine, unde și de ce a furat”, a declarat Ilan Șor, potrivit unui mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Acum o săptămână, președintele Partidului „ȘOR” a anunțat că, zilnic, primește sute de mesaje din partea cetățenilor, care demonstrează că poporul a ajuns în pragul disperării. Mai exact, oamenii îi scriu lui Ilan Șor că o duc din ce în ce mai greu, din cauza crizelor provocate de PAS și Maia Sandu, și că vor să participe la manifestațiile anti-guvernare de la Chișinău, doar că nu au bani pentru transport și hrană. Totodată, Șor le-a dat asigurări cetățenilor că vor beneficia de tot sprijinul lui și că celor care nu au bani să ajungă la proteste, le va achita drumul, le va oferi apă și câte un sandviș.

Total
0
Shares
Total
0
Share