Social

Ultima oră! Un autocar din Republica Moldova s-a ciocnit cu o mașină, în Mureșenii Bârgăului

Pinterest LinkedIn Tumblr
În această seară, un autocar din Republica Moldova s-a ciocnit cu o mașină în Mureșenii Bârgăului. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Deocamdată nu se știe cum s-a produs accidentul.

După cum informează bistriteanul.ro, accidentul s-a produs în această seară, în Mureșenii Bârgăului, pe DN17. Din primele informații, un autocar înmatriculat în Republica Moldova s-a ciocnit cu un autoturism.

În autocar se aflau 15 pasageri și patru șoferi, iar în celălalt autoturism se aflau trei persoane. Niciuna dintre persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Deocamdată nu se știe cum s-a produs accidentul.

„Este vorba desore un autocar din Chișinău, cu 15 pasageri și patru șoferi și un autoturism cu trei persoane. Cele două vehicule sunt ieșite în afara părții carosabile, dar nu sunt răsturnate. Nimeni nu este rănit, nu are nevoie de asistență medicală”, a precizat managerul Serviciului de Ambulanță Județean,  Anabella Muszi.

„Din primele verificări, la ieșirea din Mureșenii Bârgăului, pe direcția de mers spre Bistrița, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Bistrița-Bârgăului, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga, fiind colizionat de autocar, care era condus de un cetățean moldovean, în vârstă de 51 de ani”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

loading...

Comments are closed.