Ultima oră! Un fost Prim-ministru al Moldovei RECUNOAȘTE că figurează în Raportul Kroll 2

filat furtul miliardului, Un fost Prim-ministru RECUNOAȘTE că figurează în raportul Kroll 2, slusari raportul kroll, jaful de la bem ilan shor, maia sandu filat pldm, 

Fostul Prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, a recunoscut astăzi că figurează în Raportul Kroll 2. Filat a spus că despre acest raport și despre necesitatea publicării lui se vorbește de mult timp.

“Presupun că în acest raport va figura și numele meu, deoarece în sentința mea de condamnare… mi-a fost imputată ilegal suma de 23 mln $ prin intermediul unor companii care nu îmi aparțin, fără a fi identificați beneficiarii reali ai acestor companii și sume”, a spus Filat.

Fostul premier a explicat pe larg în postarea sa pe facebook că de fapt acuzațiile care i s-au adus în procesul de judecată, inițiat după autodenunțul lui Ilan Șor în 2015, nu ar fi adevărate.

“În concluzie, publicarea Raportului Kroll 2 este absolut necesară pentru a oferi oamenilor informația la care au dreptul”, a adăugat Vlad Filat, care în prezent își ispășește pedeapsa de 9 ani de închisoare la care a fost condamat în iune 2016.

Analist politic, Blocul ACUM este reeditarea PLDM și dorința de răzbunare a apropiaților lui Filat, andrei nastase platforma da, alegeri parlamentare moldova 2019, pdm plahotniuc, 

Amintim că firma americană Kroll a transmis marți raportul nr.2, cu privire la investigarea furtului miliardului din Moldova, către deputații din blocul ACUM. Alexandr Slusari a confirmat pentru zdg.md recepționarea documentului, dar refuză să-l publice! Asta deși tot ei, cei din Platforma DA, organizau proteste când erau în opoziție și cereau publicarea de urgență a Raportului Kroll 2.

Total
0
Shares
Total
0
Share