Social

Furtuna provocă închiderea unor puncte de frontieră și a anulat cel puțin o cursă avia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Update (22:40/05.02.2020)

S-a redresat situația în punctul de trecere a frontierei Giurgiulești – Reni,  funcționează în regim normal.

Update (22:31/05.02.2020)

Punctul de trecere a frontierei Cahul – Oancea și-a reluat activitatea, funcționează în regim normal, transmite IGPF.

Între timp, alte două puncte de trecere a frontierei și-au sistat activitatea. Din cauza lipsei de energie electrică pe partea ucraineană nu funcționează Giurgiulești-Reni, iar din motive tehnice apărute ca urmare a instabilității la alimentarea cu energie electrică și-a întrerupt activitatea Giurgiulești-Galați.

Știrea inițială

În atenția călătorilor! De la ora 21:10 a fost sistată activitatea punctului de trecere a frontierei ”Cahul-Oancea”. Restricțiile s-au instituit după ce autoritățile de frontieră din România au anunțat despre întreruperea alimentării cu energie electrică, din cauza vântului puternic, transmite IGPF.

La fel, conform informației polițiștilor de frontieră din PTF Albița, până la orele 00:00 nu se va permite intrarea în România a camioanelor care pleacă spre București, motivul ar fi intensificarea vântului, astfel fiind periculoasă circulația camioanelor pe anumite trasee.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a parvenit informația că ruta aeriană „Istanbul-Chișinău”, preconizată pentru sosire pe Aeroportul Internațional Chișinău la ora 20:50, a fost anulată.

În aceste condiții, IGPF îndemnăm călătorii să manifeste înțelegere, răbdare și conformare la situația creată.

Vom reveni cu informații.

loading...

Comments are closed.