Social

ULTIMA ORĂ – VIDEO // Cei 240 de moldoveni, blocați de ieri la frontiera franceză, mai fac o tentativă de intrare în Germania

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cei 240 de moldoveni, blocați de ieri la frontiera franco-germană, mai fac o tentativă de intrare în Germania. Despre aceasta a anunțat un pasager care este la bordul unuia din autocarele repornite spre Moldova, transmite Telegraph.md

Potrivit acestuia, autocarele sunt escortate de către poliția franceză până la frontieră cu Germania, iar de acolo vor fi preluați de autoritățile germane.

”Toți ne pornim, totul va fi bine, vin moldovenii în țară, plecăm acasă”, a spus pasagerul.

Potrivit companiei Tras Eric Tur, cursa Paris – Vama Albița (România) ar fi fost organizată de către compania cehă Katev Travel & Commercial s.r.o. Totodată, transportatorul moldovean respinge că ar fi fost implicat în operarea acestor curse și acuză că este denigrată, deși pasagerii au arătat cărțile de vizită pe care erau trecute datele Trans Eric Tur.

Din câte informează transportatorul moldovean, pasagerii din autocare vor fi aduși doar până la frontiera româno-moldovenească de la Albița, iar de acolo vor trece frontiera pe jos. Compania nu anunță dacă aceștia vor fi preluați de la frontiera din stânga Prutului și dacă aceștia vor ajunge la Chișinău sau în alte localități din țară.

loading...

Comments are closed.