Alte știri

ULTIMA ORĂ // VIDEO: Unde este ținut închis Cavcaliuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

De azi-dimineață, liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, este reținut pe aeroportul Șeremetievo din Moscova, unde a ajuns cu alți doi candidați pentru funcția de deputat, Valentina Geamănă și Alexandru Cîrpa, ca să meargă la o întâlnire electorală cu moldovenii din Rusia.

O ultimă informație privind soarta liderului PACE transmisă de Valentina Geamana, membră a delegației reținută alături de Gheorghe Cavcaliuc pe aeroportul din Moscova:

”M-am intersectat cu dl Gheorghe Cavcaliuc, la trecerea dintr-o încăpere în alta. Acesta mi-a transmis că este dus într-o celulă, alături de alți deținuți. Mi-a spus că transmit tuturor că el este puternic și va rezista. Să transmit un apel către toți cetățenii Republicii Moldova să mergem împreună, să fim mai uniți ca niciodată. Să nu permitem celor care au dat comandă ca Gheorghe Cavcaliuc să fie reținut astăzi să câștige! Uniți pentru a aduce stabilitate și ordine în Moldova!”

Menționăm că echipa Partidului PACE protestează în masă la sediile partidelor conduse de Igor Dodon, Renato Usatîi, la Ambasada Rusiei în Moldova, CEC, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Partidul PACE crede că în spatele celor întâmplate sunt oponenții politici ai PACE, care sunt panicați de popularitatea în creștere a lui Gheorghe Cavcaliuc și PACE.

loading...

Comments are closed.