Social

Ultimele cuvinte ale adolescentei împușcate de fostul iubit la Holercani: Nu vreau să mor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ambele fete de 16 ani, împușcate la Holercani, au fost internate la spitalul raional din Criuleni. Valeria Savciuc, cu șase răni de armă în regiunea abdomenului, s-a stins la câteva ore de la atac, pe mâinile medicilor. Când a ajuns la spital, fata încă era conștientă și a reușit să le povestească doctorilor despre cele întâmplate. Ultima persoană care a vorbit cu Valeria a fost Tatiana Cazacu, asistenta superioară a secţiei de internare, relatează Vorbește.md.

„În jurul orei unu noaptea am auzit soneria. Erau lovituri în uşă şi în geam, noi am deschis uşa. Dumnealui era cu victima în braţe, a aşezat-o la noi pe scaun. A zis că mai este cineva împuşcat şi a plecat. A fost foarte rapid. Ea era cu scurta plină de sânge, era toată murdară. La început ne uitam la ea, ce e cu ea. Era toată în gloanţe şi în sânge.

Pacienta a fost în stare, a vorbit. Ea ne-a spus că este fostul ei iubit, ce maşină are, cum s-a întâmplat totul. A spus deodată că a fost lovită, bătută şi după aceea a împuşcat. Ea nu plângea, ea nu plângea. Ea doar cerea ajutor şi spunea că vreau să trăiesc, nu vreau să mor. De plâns nu plângea. Ea nu spunea absolut nimic, spunea doar cine a fost şi că anume el, iubitul. Repeta că a refuzat să se întâlnească cu el. El a început să o tortureze. Ei erau singuri în maşină nu ştiu cum a sunat-o pe prietenă, a zis unde se află şi să vină să o ajute. Da, avea semne. A spus că a apucat de gât, în maşină a vrut să o stranguleze.

La ora 04:00, a venit a doua victimă. Îi era frică, ea zicea că a fost sunată de prietenă. Nu ştiu cum, dar a fost sunată şi i-a zis că el vrea să o omoare, vino te rog şi ajută-mă. Fata a ieşit şi a zis că gloanţele care erau în ea, au fost pentru că ea vrut să o apere. De aceea trei gloanțe au nimerit în prietenă. Prietena era în stare de şoc. Ea spunea tot cum a fost, cum a ieşit să o apere, cum s-a pus în faţa ei să o apere şi el a împuşcat-o. Prima a împuşcat în victimă. Ea când a văzut a vrut cumva să o apere. Ea era toată în gloanţe. Şase gloanţe erau în prima victimă şi trei în a doua victimă.”

loading...

Comments are closed.