Politic

ULTIMUL raion și-a desemnat Președintele. Vei fi surprins de la ce partid este

Pinterest LinkedIn Tumblr

Din postarea de pe facebook al consilierului raional Veaceslav Burlacu, aflăm că și raionul Criuleni în cele din urmă, a reușit să-și desemneze un Președinte.

Criuleni era ultimul raion, care încă nu avea un Președinte al raionului desemnat de către consilierii raionali după alegerile locale generale din octombrie.

Totuși, se pare că consilierii raionali au reușit să ajungă la un numitor comun, desemnându-l pe Pavel Spânu în funcția de Președinte al raionului Criuleni, cu votul consilierilor din partea PAS, PPDA, PLDM, PUN și votul consilierului Independent Veaceslav Burlacu.

Pavel Spânu, a fost înaintat la funcția de Președinte al raionului, din partea consilierilor raionali ai Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”.

„Astăzi, Consiliul raional Criuleni, cu votul a 17 consilieri au ales Președintele raionului.

Suntem ultimul raion din țară care și-a ales Președintele. Coaliția de guvernare este formată din consilierii PAS, PPDA, PLDM, PUN și eu în calitate de consilier independent.

Am convingerea că proiectele inițiate anterior vor fi duse la bun sfârșit și atrase altele noi necesare raionului Criuleni…”, a scris Burlacu pe facebook.

Veaceslav Burlacu anterior a ocupat funcția de Președinte al raionului Criuleni, atunci fiind înaintat din partea Partidului Democrat din Moldova. La alegerile locale generale, acesta a participat în calitatea de consilier raional independent.

 

 

loading...

Comments are closed.