Politic

Umilitor: Democrata Ludmila Guzun l-a făcut knockout pe boxerul Octavian Țîcu în raionul Ungheni!

Pinterest LinkedIn Tumblr

După numărarea a 100% din voturi în circumscripția uninominală nr. 16, care corespunde cu raionul Ungheni, candidata PDM Ludmila Guzun acumulat cele mai multe voturi ceea ce înseamnă că va deveni deputat în noul Parlament al Republicii Moldova. Principalul său contracandidat, reprezentantul blocul ACUM (PAS-DA), Octavian Țîcu, a pierdut rușinos această competiție electorală la nivel local.

Ludmila Guzun a obținut peste zece mii de voturi – ceia ce înseamnă mai mult de 32%, iar Octavian Țîcu a obținut mai puțin de nouă mii de voturi – ceea ce înseamnă puțin peste 28 la sută.

Doamna Guzun, de 8 ani, se află în slujba oamenilor din raionul Ungheni. „Am mers pe fiecare stradă, în fiecare localitate și am fost alături de cei care au avut nevoie. Zi de zi, am lucrat în interesul raionului nostru. Voi continua și voi face mai multe lucruri bune pentru fiecare familie, pentru fiecare localitate, pentru Moldova”, a spus candidata PDM. În prezent, ea este președinte al raionului Ungheni, din partea Partidului Democrat din Moldova.

Octavian Țîcu în tinerețe a fost boxer de performanță, ulterior a devenit istoric și a activitat în domeniul educației ca profesor. În spațiul public, el s-a manifestat pe de o parte ca comentator politic, pe de altă parte ca politician. A fost o scurtă perioadă ministrul Tineretului din partea PL, apoi alături de Andrei Năstase s-a implicat în crearea Platformei Civice Demnitate și Adevăr, după care a părăpsit Plaftorma și s-a implicat în crearea partidului lui Iurie Leancă. În scrut timp s-a retars și din PPEM, iar în prezent se regăsește în anturajul partidului PAS.

Amintim că într-un spot electoral din 2019, Țîcu se lăuda că va face knockout regimul de la guvernare, însă rezultatele arată contrariul. Boxerul a fost făcut knokout de o femeie! Pentru că în politică nu contează forța fizică ci faptele făcute pentru cetățeni.

loading...

Comments are closed.