Social

Un adolescent de 16 ani a murit după ce automobilul pe care îl conducea s-a răsturnat și a ajuns într-un copac

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un adolescent de 16 ani a murit după ce automobilul pe care îl conducea s-a răsturnat și a ajuns într-un copac. Totul s-a întâmplat după ce amicul său, cu un an mai tânăr, a sustras mașina din curtea casei unei rude și au mers să se plimbe cu ea. Cu ei în mașină mai era o fată de 15 ani. Poliția din Soroca a fost sesizată în această dimineață, 20 octombrie, despre accidentul produs în apropiere de localitatea Cosăuți, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, la volan a urcat băiatul de 16 ani. Acesta nu a ținut cont de situația rutieră și nu a adaptat viteza. Într-o curbă în pantă, neiluminată, a pierdut controlul volanului, intrând într-o fâșie forestieră. Mașina s-a răsturnat și a ajuns într-un copac. În urma impactului, șoferul a decedat până la sosirea ambulanței. Cei doi pasageri au scăpat fără traumatisme care să le pună viața în pericol.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Testarea alcooscopică a arătat că băiatul de 15 ani a consumat alcool. Urmează să se vadă dacă și amicul său care a urcat la volan era băut.

Poliția îndeamnă părinții să-și supravegheze copiii, să le monitorizeze activitățile pentru a-i proteja de eventuale pericole.

loading...

Comments are closed.