Alte știri

Un afacerist și-a cumpărat o mașină de lux cu banii din ajutorul de stat primit pe timp de pandemie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un afacerist din Texas a folosit în scopuri personale banii primiți de la autorități ca finanțare în perioada pandemiei de coronavirus, transmite Telegraph.md, cu referire la Noi.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Nu este singurul caz de acest gen din Statele Unite ale Americii. Lee Price III, 29 de ani, a obținut 1,6 milioane de dolari din fondurile alocate pentru ajutorarea firmelor mici și mijlocii pe perioada pandemiei de COVID-19.

Cu banii respectivi, bărbatul și-a făcut toate poftele. El și-a cumpărat o mașină de lux, un ceas scump și a mers în cluburi. Afaceristul este acuzat de fraudă bancară, fals în declarații către o instituție financiară și alte infracțiuni, a anunțat biroul procurorului general al Statelor Unite ale Americii.

Autoritățile federale au declarat că Lee Price III a primit două împrumuturi, unul de 900.000 de dolari și altul de 700.000 de dolari. Acesta a cheltuit banii pe un Lamborghini Urus, un Ford F-350 2020 și un ceas Rolex.

De asemenea, bărbatul a lăsat mii de dolari în cluburi de striptease și în cluburi de noapte din Houston. Lee Price III nu este singurul american care a folosit în scopuri personale fondurile oferite de autorități în plină criză de COVID-19.

David T. Hines, un bărbat din Florida, a fost acuzat de fraudă bancară, după ce și-a cumpărat o mașină evaluată la 318.000 de dolari.

Citește și: FOTO // Explozia Beirut a creat un crater lat de 124 de metri

loading...

Comments are closed.