Un agent FBI explică de ce înfășoară cheile de la mașină în folie de aluminiu

Un agent FBI explică de ce înfășoară cheile de la mașină în folie de aluminiu, servicii secrete sua, fsb rusia kgb, sis moldova, operatiuni se

Cei mai buni experți în securitate cibernetică niciodată nu vor lăsa cheile de la mașină pe un cuier lângă ușă sau pe masa din bucătărie. Cea mai bună strategie de prevenție a furtului este să păstrați cheia într-o cutie metalică de conserve pe timp de noapte și în folie de aluminiu în timpul zilei, scrie The Telegraph.

„Deși asta nu e o soluție ideală, în schimb e cea mai ieftină și poartă denumirea de cușca Faraday. În acest fel se blochează câmpul electromagnetic” – relatează Holly Hubert, expert în securitate cibernetică în cadrul FBI din Buffalo, SUA, care s-a pensionat în 2017.
 
Pericolul cibernetic este atât de dinamic și în continuă perfecționare, încât consumatorilor le e foarte dificil să fie cu un pas înainte. Copierea codului cheii mijlocului de transport este cea mai simplă metodă de a pune mâna pe ele. Infractorii pot face asta aflându-se chiar în afara locuinței dvs.
 

Compania Cybersecurity, inclusiv echipa GuardKnox, cooperează cu Detroit Three și producătorii de automobile din întreaga lume pentru a crea o măsură de protecție care să îi pună în gardă pe hackerii care fură mașini. Fiind astăzi director general la GlobalSecurityIQ, Hubert le propune oamenilor să cheltuie câțiva dolari pentru a cumpăra așa-numita poșetă Faraday care protejează semnalul.

Ea arată ca o husă obișnuită pentru breloc, doar că e făcută din folie de aluminiu în loc de plastic. Această husă foarte ieftină, denumită în cinstea savantului care a înțeles cum poate fi blocat câmpul electromagnetic, poate preveni furtul automobilului dvs.

Total
0
Shares
Total
0
Share