Un angajat al SAMU Bălți s-a stins din viață

Un medic de urgență a SAMU Bălți s-a stins din viață. Un anunț în acest sens a fost făcut de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) care a adresat un mesaj de condoleanțe.

”Cu o mare tristețe și cu profund regret echipa IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță despre trecerea în eternitate a colegului nostru Roman Șeremet.

Aducem un ultim omagiu domnului Roman Șeremet, care s-a stins din viață la data de 08.06.2024. Colegul nostru născut la data de 14.10.1976 după absolvirea în anul 1999 a USMF “Nicolae Testemițanu” s-a angajat să activeze în sistemul medical.

Din anul 2010 a activat în funcție de medic de urgență la Substația de Asistență Medicală Urgentă Bălți. Din 2020 a activat în funcție de medic de urgență în cadrul echipei specializate de asistență medicală de urgență TIM a SAMU Bălți. Lasă în urmă sa rude, prieteni și colegi îndurerați. Am pierdut un adevărat specialist, un om cu un suflet mare, apreciat pentru responsabilitate, corectitudine și dăruire. Plecarea sa dintre noi lasă un gol, dar şi amintirea despre o personalitate de o înaltă ținută morală, un profesionist desăvârșit, un om de o cumsecădenie și modestie rară. Colectivul IMSP CNAMUP exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul domnului Roman Șeremet. Să îi fie drumul plin de lumină! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în comunicatul instituției.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share