Un apropiat de-a lui Andrei Năstase critică dur Guvernul Sandu: Vrea demisia ministrei Justiției, OIesea Stamate?

Un apropiat de-a lui Andrei Năstase critică dur Guvernul Sandu, alexandru machedon Vrea demisia ministrei Justiție, demisia OIesea Stamate, ministerul justitiei republica modlova, blocul acum pas, alianta acum psrm, 

Nici chiar oamenii din conducerea Platformei DA nu mai au încredere în Guvernul Sandu. Alexandru Machedon a scris o postare foarte dură la adresa ministrei Justiției, Olesea Stamate, care ieri s-a implicat în concursul de selectare a judecătorilor la Curtea Constituțională organizat de Consiliul Superior al Magistraturii.

“Sunt absolut derutat de modul înjositor în care judecătorii care au depus mult efort și au demonstrat curaj în lupta cu regimul Plahotniuc, precum Domnica Manole și Tatiana Raducan, să fie desconsiderați de Ministrul Justiției, Olesea Stamate.
Oare acesta e modul cel mai potrivit să lupți cu justiția capturată și instituțiile corupte, lovind în cei care au stat alături și au susținut mișcarea antioligarhică? Sunt foarte îngrijorat de strategia + obiectivele noii guvernări și modul inedit de comunicare publică – in locul ministrului nu aș face niciodată așa declarații prostești care discreditează blocul ACUM și Platforma DA, nu pentru asemenea miniștri mi-am jerfit timpul și nu pentru asemenea decizii am înghețat protestând în Piața Marii Adunări Naționale.
Prieteni din Platforma DA și toți cei care și-au dorit mult o schimbare în țară, ce facem, cum mergem mai departe”, a întrebat Alexandru Machedon pe facebook. 

alegeri locale chisinau, andrei nastase starnet, platforma da starnet, alexandru machedon platforma da, platforma da proprietar, starnet partizanat politic, platforma da electorala, campanie electorala starnet

Opinia lui Machedon, proprietarul StarNet, este împărtășită și de directorul general Jurnal TV, Val Butanaru, dar și alți susținători activi din Platforma DA. De menționat că la moment Andrei Năstase și Maia Sandu nu s-a expus pe acest caz.

Amintim că la nici o lună de când a devenit ministră, Olesea Stamate, a plecat în concediu de odihnă. Ea este membra Guvernului care în acest an și-a procurat un Prosche de peste 50 de mii de euro. 

Total
0
Shares
Total
0
Share