Alte știri

Un autobuz a luat foc în Galați în timp ce se afla în cursă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un autobuz a luat foc în Galați, în timp ce se afla în cursă pe unul dintre traseele din oraș. Cei cinci călători, aflați la bord, au coborât de urgență, de teamă să nu ardă de vii în vehiculul cuprins de flăcări.

Incendiul a izbucnit, duminică seară, la motorul autobuzului. Cei cinci pasageri, care se aflau în autobuz, au reușit să se autoevacueze.

„Focul a pornit de la compartimentul motor şi a fost localizat la aceea zonă. În autobuz se aflau cinci pasageri care s-au autoevacuat. A intervenit o autospecială, iar incendiul a fost lichidat. A fost distrus 25% din autobuz, mai ales în zona compartimentului motor, dar şi instalaţia electrică, iar pagubele sunt în jur de 20.000 lei”, a declarat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, pentru Agerpres.

Nu este primul astfel de incident în care este implicat un vehicul de transport public din Galați. În aprilie 2015, un autobuz aflat în trafic a fost oprit, după ce un călător a observat că din spaltee mașinii ieșea un fum gros. Călătorii au coborât speriați și au sunat la 112. Pompierii au reușit să lichideze focul care a distrus motorul autovehiculului.

loading...

Comments are closed.