Alte știri

Un autoturism cu nereguli, identificat la trecerea frontierei de stat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Sculeni au demarat cercetări pe numele unui moldovean care a încercat să revină în țară cu un mijloc de transport al cărui număr de caroserie era modificat. Incidentul s-a petrecut în zorii zilei de 9 septembrie curent.

Bărbatul de 41 de ani, originar din raionul Glodeni, s-a prezentat la controlul de frontieră pe sensul de intrare în Republica Moldova. Acesta se întorcea din Lituania la volanul unui automobil de model Wolkswagen Passat, înmatriculat în străinătate.

În timpul verificărilor, polițiștii de frontieră au observat unii indici necaracteristici referitor la numărul caroseriei, și anume gravarea neuniformă a simbolurilor.

La audieri, moldoveanul a declarat că a procurat mașina în Lituania pentru o persoană care a comandat acest model de autoturism. Cât privește cele depistate în punctul de trecere, nu cunoaște nimic.

Pe numele bărbatului a fost întocmit proces verbal de constatare a ilegalității. Automobilul a fost indisponibilizat până la finalul anchetei. Între timp se va efectua expertiza tehnică, iar în dependență de rezultatul acesteia se va face încadrarea juridică a faptei.

loading...

Comments are closed.