Social

Un avion a aterizat forțat pe un lan de floarea soarelui în raionul Ștefan Vodă

Pinterest LinkedIn Tumblr

O aeronavă de mici dimensiuni, cu patru pasageri la bord, a aterizat forțat pe un câmp cu floarea soarelui de la marginea satului Feşteliţa, raionul Ştefan Vodă. Nici o persoană nu a avut de suferit, informează MOLDPRES.

Șeful Serviciului de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru agenție că incidentul a avut loc în seara zilei de ieri. Aparatul de zbor a decolat de la o vinărie de la marginea satului Crocmaz, raionul Ştefan Vodă, și urma să ajungă în satul Horeşti, raionul Făleşti. La câteva minute după decolare, panoul de control al aeronavei a indicat o defecţiune tehnică. Din acest motiv, pilotul a fost nevoit să aterizeze forţat.

Nava aeriană de model „SOKATA” era condusă de către un cetățean al Republicii Moldova originar din Chișinău, care era și proprietarul aeronavei. La bordul acesteia se mai aflau alți trei chișinăuieni.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupul operativ de urmărire penală. Alte circumstanţe ale incidentului urmează a fi stabilite.

loading...

Comments are closed.