Alte știri

Un băiat de 7 ani și-a salvat sora mai mică din casa cuprinsă de flăcări

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un băiat în vârstă de 7 ani aflat în plasament la o familie din SUA a reușit să-și salveze sora mai mică dintr-un incendiu care a distrus casa familiei sale, relatează CNN, potrivit Digi24.

S-a întâmplat în localitatea New Tazewell, din statul american Tennessee. Chris și Nicole Davidson s-au trezit din cauza fumului și au văzut că locuința lor e cuprinsă de flăcări. Au reușit să-i ia pe doi dintre cei trei copii, dar nu puteau să ajungă la dormitorul mezinei, Erin, din cauza fumului.

Au încercat să intre pe geam în camera fetiței.

„Fumul și focul erau atât de dense încât nu puteam ajunge la ea. Am ieșit afară ca să ajungem la ea pe fereastră, dar nu aveam pe ce să mă urc ca să ajung la geam. Așa că l-am luat în brațe pe Eli, care a intrat pe fereastră și a putut să o ia pe Erin din pătuțul ei”, a povestit Chris Davidson.

„Suntem foarte mândri de Eli, a făcut ceva ce mulți adulți nu ar fi făcut”, a adăugat el.

„Am crezut că nu pot să fac asta, dar am reușit. Mi-a fost frică, dar nu voiam ca sora mea să moară”, a spus Eli.

Familia Davidson a reușit să se salveze în condițiile în care casa a ars rapid.

Când pompierii au ajuns la fața locului, casa era deja cuprinsă de flăcări. Până a doua zi „nu mai rămăsese nimic”, a declarat pentru CNN șeful pompierilor din New Tazewell, Josh Miracle.

Familia Davidson a avut 34 de copii în plasament, printre care Eli, și au adoptat doi, pe Erin și Elijah. Atât Nicole, cât și Chris Davidson sunt foști pompieri.

loading...

Comments are closed.