Alte știri

Un băiat de șase ani a fost inclus în Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai tânăr programator din lume

Pinterest LinkedIn Tumblr

Băiatul de șase ani Arkham Om Talsania a ajuns pe paginile din Cartea Recordurilor Guinness, fiind cel mai tânăr programator din lume. Acesta a trecut testul pentru limbajul de programare Python, pe care l-a învățat tatăl său, transmite Telegraph.md, cu referire la Ea.md

Arkham Om Talsania, în vârstă de șase ani, din orașul indian Ahmedabad, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca cel mai tânăr programator din lume. Archamus a trecut cu succes examenul pentru limbajul de programare Python și a primit un certificat corespunzător de la Microsoft.

„Tatăl meu m-a învățat să programez. Folosesc tablete de la doi ani, iar la trei ani am primit gadget-uri cu sisteme iOS și Windows. Vreu să devin antreprenor și să îi ajut pe cei nevoiași. Vreu să creez aplicații, jocuri și sisteme pentru programare”, a spus Arkham

Tatăl băiatului, inginer software, a spus că fiul său era interesat de gadgeturi încă din copilărie: se juca pe o tabletă, îi plăcea să rezolve puzzle-uri. „L-am învățat noțiunile de bază ale programării și a început să-și facă propriile jocuri mici. El este, de asemenea, recunoscut ca partener tehnologic Microsoft”, a spus tatăl lui Arkham.

La scurt timp după ce a primit certificatul Microsoft, Arkham a fost contactat și i s-a cerut să trimită exemple de jocuri, după care băiatul a primit un certificat, care demonstrează că este deținător al recordului Guinness.

FLASH // Jaf la o bancă din București. Atacatorul a luat bani și a fugit de la locul faptei

loading...

Comments are closed.