Alte știri

Un băiețel de 7 ani a murit după ce a fost trântit de 27 de ori la pământ. Antrenorul nu l-a crezut când a leșinat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un copil de şapte ani a murit, după ce a fost trântit de 27 de ori la pământ, în timpul antrenamentului de judo, în Taiwan, informează Observatornews.ro

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În luna aprilie, băiatul a suferit o hemoragie cerebrală severă, după o clasă de judo, în care atât colegul său, cât şi antrenorul şi-au exersat aruncările la pământ pe el.

Mai târziu, copilul a intrat în comă şi a fost plasat la aparatele de suport. Părinţii lui au decis să le oprească după 70 de zile.

Antrenorul în vârstă de 60 de ani este acuzat de agresiune fizică care a rezultat în răniri grave și de folosirea unui minor pentru a comite o infracțiune.

Videoclipul îl arată aruncat de mai multe ori de către un coleg în timpul antrenamentului. El este auzit țipând în videoclip, dar antrenorul său îi poruncește să se ridice și îi spune băiatului mai mare să-l arunce în continuare, înainte de a continua să-l ridice și să-l arunce singur la pământ.

În cele din urmă, copilul leşină, iar familia susţine că antrenorul său l-a acuzat că ar fi simulat starea de inconştienţă.

Pe rețelele de socializare taiwaneze, au existat mesaje de compasiune: „Nu există durere acum, micuţule”. Alții au cerut pedepse mai dure împotriva antrenorului și compensarea financiară a părinților băiatului.

Citește și: VIDEO // Vladimir Putin spune că poporul ucrainean nu este ”neprietenos”

loading...

Comments are closed.