Un bănuit într-o cauză penală, identificat și predat Procuraturii

Polițiștii de frontieră au identificat locația unui conațional, care s-a eschivat de la cercetările pe un caz de falsificare a actelor oficiale.

Persoana a fost reținută săptămâna trecută la Chișinău, ca urmare a valorificării unei informații operative, dar și măsurilor speciale de investigații întreprinse de către ofițerii de investigație din cadrul Direcției Regionale Sud și cei din sediul central al IGPF. Acesta este un locuitor al satului Pereni, raionul Hîncești, în vârstă de 27 de ani.

Conform informațiilor, tânărul evita să se prezinte la organele de drept pentru a oferi declarații, cât și pentru a coopera în vederea elucidării circumstanțelor cauzei penale, pornită pe faptul deținerii de acte false.

În baza ordonanței emise de către procuror, persoana a fost reținută pentru 72 de ore și plasată temporar în izolatorul de detenție provizorie a Inspectoratului de Poliție Cahul, ulterior va fi escortată la Procuratura Raională Cahul pentru finisarea acțiunilor de urmărire penală și luarea măsurilor legale ce se impun.

Total
0
Shares
Total
0
Share