Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost spulberat de un taximetrist

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost spulberat de un taximetrist în momentul în care traversa strada pe trecerea pentru pietoni. Accidentul a avut loc în această dimineață pe Calea Moșilor din sectorul Rîșcani al capitalei.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru deschide.md că despre accident oamenii legii au fost alertați la ora 08:05, iar la fața locului s-a stabilit că în accident a fost implicat un automobil de marca Toyota ce aparține unei companii de taximetrie.

„La fața locului s-a stabilit că un șofer în vârstă de 41 de ani, la volanul unui automobil ce aparține unei firme de taxi, pe trecerea pentru pietoni, a tamponat pieton în vârstă 60 de ani. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la sptial, udne a fost diagnosticat cu o traumă cerebrală, dar și contuzia țesuturilro moi”, a spus Stati.

În acest caz a fost inițiată o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Citește și: Descoperire MACABRĂ la Ialoveni: Două trupuri neînsuflețite au fost găsite într-o groapă, iar ucigașul a suferit infarct

Total
0
Shares
Total
0
Share