Social

Un bărbat a ales ziua de 13 pentru a se arunca de la etajul 13 al unui bloc din Chișinău!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr a decedat, după ce s-ar fi prăbușit de la etajul 13 al unui bloc de locuințe. Tragedia a avut loc astăzi, 13 martie, în jurul orei 10:40, pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al capitalei, scrie Deschide.md. 

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat telefonic că victima este un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani și că s-ar fi aruncat în gol de la balconul comun, de la etajul 13, al blocului de locuințe.
 
„La fața locului s-a deplasat Grupa Operativă din cadrul IP Botanica, pentru a stabili toate circumstanțele. Identitatea victimei nu a fost stabilită, iar locatarii blocului susțin că nu l-au văzut pe tânăr până acum”, a precizat Stati.
 
Locatarii au apelat poliția și au solicitat intervenția unei ambulanțe, însă medicii nu au putut decât să constate decesul.
 
Polițiștii au stabilit că victima are 27 de ani și este originar din raionul Călărași. Acesta ar fi venit în ospeție la fosta sa soție care locuiește într-un apartament de la etajul 13 al blocului în care s-a produs tragedia. Femeia le-ar fi declarat oamenilor legii că nu a vorbit azi cu el și că nici nu l-a văzut.
loading...

Comments are closed.